Plåtarbete

Bilverkstad i Tullinge, Botkyrka kommun - TMH Bil & skadecenter AB

Plåtarbete

TMH BilSkadecenter har med våra bilplåtreparatörer mycket lång erfarenhet och en fullutrustad bilplåtverkstad för att kunna reparera alla typer av bilplåtskador och övriga bilreparationer.

Våra kunder kommer främst från Huddinge, Botkyrka, Tumba, Södertälje och södra Stockholm.

Vi reparerar alla bilmärken. På vår moderna och fullutrustade bilplåtverkstad kan vi reparera alla typer av bilskador och bilreparationer allt från enklare skador där plåten behöver fixas innan lackering på nytt.

Vi tar även större jobb som krockskadade bilar och mc. Ofta utförs dessa jobb i samarbete med försäkringsbolagen, där kan ni tryggt lämna bilen till vårt bilplåtslageri. Vi har mycket långt samarbete med de flesta försäkringsbolagen.

Vi hjälper även många utan att försäkringsbolagen är inkopplade det kan vara en mindre skada eller att man bara vill lackera om sin pärla. Ring eller maila oss så tar vi fram ett bra pris till er.

Många bilar idag har mycket plastdetaljer och vi har mycket duktiga bilplasttekniker så behöver du hjälp med bilplastlagningar så har du kommit rätt.

På vårt bilplåtslageri görs alla jobb på fackmässigt sätt och i moderna och välvårdade lokaler. Allt för att jobbet vi gör skall bli så bra som möjligt. När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att jobbet blir gjort på absolut bästa sätt.

Välkommen att boka tid för skadebesiktning!

När du behöver du hyrbil så fixar vi det. Det är bara att säga till när du bokar tid.