Bilverkstad Huddinge

Bilverkstad Huddinge - TMH Bil & skadecenter AB

Erfaren bilverkstad

Vår bilverkstad Huddinge har erfarna och kunniga mekaniker som kan hantera alla typer av bilar och problem. Vi har modern utrustning och verktyg för att kunna genomföra reparationer och underhåll på ett korrekt sätt. Oavsett om du har en äldre bil eller en nyare modell, har vi den expertis som krävs för att ta hand om ditt fordon på bästa sätt.

Vi är stolt över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra tjänster. Vi förstår att fordonsunderhåll och reparationer kan vara dyra, därför gör allt vi kan för att hålla våra priser så låga som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Våra erfarna tekniker är specialiserade på att arbeta med alla typer av bilar, oavsett märke eller modell. Välkomna till vår bilverkstad i Huddinge!

Din bilverkstad i Huddinge

TMH Bil & Skadecenter ligger en snabb biltur från Huddinge. På vår bilverkstad hjälper vi dig med reparation och service av din bil. Kontakta oss via formuläret nedan eller ring direkt till oss.

Reparation & service

Vår bilverkstad i Huddinge är erbjuder många olika tjänster för att möta alla dina fordonsbehov. Vi är dedikerade till att ge dig den högsta kvaliteten av service och att se till att ditt fordon är i bästa möjliga skick. Vi erbjuder allt från grundläggande underhåll och service till mer avancerade reparationer och felsökning samt lackering. 

Vi värdesätter våra kunder högt och arbetar hårt för att ge dem den bästa möjliga servicen. Där vi alltid strävar efter att bygga starka och långvariga kundrelationer.

Om du behöver en professionell bilverkstad i Huddinge, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla ditt fordon i toppskick.

Din lokala Autoexperten-verkstad i Tullinge, Tumba, Huddinge och Botkyrka. Hos oss möter ni alltid serviceinriktad och kompetent personal som har lång och bred erfarenhet inom branschen. Vi har varit verksamma i över 20 år.

Bilverkstad nära Tumba - TMH Bil & skadecenter AB