Bilverkstad Tumba

Bilverkstad nära Tumba - TMH Bil & skadecenter AB

Pålitlig bilverkstad

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Tumba, så har du kommit rätt. Vi har ett team skickliga mekaniker som är experter på att arbeta med alla typer av bilar, inklusive både gamla och nya modeller. Oavsett om din bil behöver en regelbunden service, reparation eller omfattande reparation, så kan du lita på att vårt team kommer att ge dig den bästa möjliga servicen. TMH Bil & Skadecenter är en godkänd bilverkstad som dessutom är Autoexperten-ansluten.

Vår bilverkstad har blivit rekommenderad två år i rad av Reco, vilket vi är väldigt stolta över!

Din bilverkstad i Tumba

Vår bilverkstad finns en kort biltur från Tumba. Låt oss på TMH Bil & Skadecenter AB hjälpa dig med din bil. Boka din tid genom att fylla i formuläret här på hemsidan eller ring direkt till oss. Välkomna!

vi hjälper dig

Vi erbjuder också en rad olika tjänster för att hjälpa till att hålla din bil i toppskick. Våra tjänster inkluderar allt från enklare reparationer och underhåll till mer avancerade diagnoser och reparationer. Vi är också specialiserade på felsökning av motorproblem, byta däck, bromsar, lackering, plåtarbeten med mera.

Vi förstår hur viktigt det är att hålla din bil i bästa skick och vi arbetar alltid för att se till att din bil är säker och fungerar optimalt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen, oavsett om du behöver en mindre reparation eller en mer omfattande ombyggnad.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren bilverkstad Tumba, så tveka inte att kontakta oss idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilbehov.

Din lokala Autoexperten-verkstad i Tullinge, Tumba, Huddinge och Botkyrka. Hos oss möter ni alltid serviceinriktad och kompetent personal som har lång och bred erfarenhet inom branschen. Vi har varit verksamma i över 20 år.

Bilverkstad i Tullinge, Botkyrka kommun - TMH Bil & skadecenter AB