Bilverkstad

bilverkstad-tumba-huddinge

Bilverkstad

I vår verkstad kan vi hjälpa dig med service och underhåll av din bil samt ombesörja reparation vid fel. Vi använder endast godkända reservdelar som har lika bra eller bättre kvalitet än original samt omfattas av EU:s förordning ( 1400/2002/EG ). Alla reservdelar har 3 års funktionsgaranti.

Vi försöker alltid tillgodose kundens behov med väl utförda arbeten ur både miljö- och kvalitetssynpunkt.

Vi utför tjänster som byte av avgassystem, däckbyte, kamremsbyte, rostlagning och kopplingsbyten. Vi utför även lackeringsarbeten och plåtarbeten och mycket mer. Kontakta vår bilverkstad i Tullinge, Botkyrka kommun så hjälper vi er med bilen!

huddinge, botkyrka & tumba

Vi på TMH har för avsikt att bli Södra Stockholms bästa bilverkstad. Våra kunder kommer främst från Tullinge, Huddinge, Botkyrka och Tumba, men vi välkomnar självfallet alla kunder till oss. För oss är alla jobb viktiga och betydelsefulla oavsett om de är stora eller små. Håll din bil i topptrim med hjälp av oss på TMH Bil & Skadecenter AB. Boka tid genom att fylla i formuläret här på hemsidan eller ring direkt till oss. Välkomna!

lång erfarenhet

TMH Bil & Skadecenter har över 20 års erfarenhet av service och reparation av bilmärken så som Volvo, VW, Audi, BMW, Mercedes, Kia, Hyundai, Skoda, Seat, Citroen och Peugeot, men vi arbetar självklart med alla bilmärken. I vår bilverkstad kan vi erbjuda det mesta inom motor-, lack- och verkstadsarbete. Oavsett om du behöver hjälp med kamremsbyte, rostlagning eller hjulinställningar så finns vi till ditt förfogande.

Du kan känna dig trygg i att låta våra duktiga mekaniker serva eller reparera din bil. Vår bilverkstad utför alltid arbetet på ett fackmannamässigt sätt. Kort sagt så är vi en allsidig bilverkstad med lång erfarenhet av kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser, som tar hand om våra kunder på ett effektivt sätt med stor yrkesskicklighet. Din bils garanti gäller givetvis fortfarande när du väljer att serva eller reparera din bil hos oss.

Bilverkstad nära Tumba - TMH Bil & skadecenter AB